Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

egenfirma.se undersöker ekonomiprogram 2005-07-16 10:43
Vi på egenfirma.se har en diskussion om vilka bokföringsprogram som är "bra" och vilka som passar för vilka ändamål. Vad tycker ni Unicell-användare om deras program? Vilka övriga program har ni erfarenheter av och har jämfört det mot? Svara gärna här, maila mig, eller titta in på http://www.egenfirma.se -> forum.
 Skrivet av:  egenfirma.se IP: 81.224.96.204



Svar: egenfirma.se undersöker ekonomiprogram 2005-07-23 14:30
Verkar otroligt lättsamt men ändå med den effektivitet och de moduler som man kan önska. Har i egenskap av samordnare av "medlemsförmåner" för ett stort branschförbund haft tillfälle att prova en del andra redovisningsprogram som passar små och medelstora företag men måste medge att detta programmet slår konkurrenterna med hästlängder i stort sett inom alla områden. Dessutom är priset i jämförelse med "de andra" helt outstanding. Jag är mycket imponerad av såväl användarvänlighet som pris. En annan positiv sak är det öppna forum som företaget kan uppvisa. Vilken annat dataföretag skulle våga sig på ett sådant vågstycke?
 Skrivet av:  Lars Jacobsson IP: 81.224.126.131



Svar: egenfirma.se undersöker ekonomiprogram 2005-07-30 20:21
Jag har testat demovarianten av Unibas och är helsåld!

Funderar skarpt på att köpa Unibas trots att jag bara har totalt 30-40 verifikat per år i min hobbyfirma. Det är troligt att jag även kommer att köpa en användare till mitt "riktiga" jobb där vi omsätter runt 1,5 mille.

Just nu kör vår redovisningsbyrå med SPCS och där går det tröööööööögt, och det är knöligt att lägga in långa mottagaradresser, knöligt att lägga in länga artikelnamn, knöligt att......

Extra positivt är att Unibas även fungerar klockrent på Unix-maskiner (= Macintosh)!


/Lars B
 Skrivet av:  Lars Bergström IP: 217.211.243.218




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
2 + 7 =