Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

Stulen dator 2007-08-16 11:18
Finns det någon möjlighet att få unibas igen, Vi har nämligen råkat ut för inbrott på jobbet och de tog alla våra datorer så allt är borta. Program, orginalnerladdningen och hela faderullan. Givetvis kan vi uppbringa kvitto och dylikt på köpet.
MVH
Magnus
Cateringspecialisten i umeå (Edin & Eriksson restauranger HB)
 Skrivet av:  Magnus Lassila IP: 89.160.34.187



Svar: Stulen dator 2007-08-20 21:15
För den som har serviceavtal (kostar mindre än 35 kr per månad) är detta inget problem. Förutom fri telefonservice ingår också fria uppdateringar. Vid byte av dator laddar man helt enkelt ner senaste version och installerar denn på den nya datorn.

Om man inte har serviceavtal kan man inte ladda ner senaste version, man har ju inte varit med och delat på kostnaden för programmets vidareutveckling. När man väljer att inte teckna erviceavtal vid köpet av UNI_BAS, måste man själv se till att bränna ner den då gällande programversionen på en CD och förvara denna CD på ett säkert ställe. UNICELL lagerför inte gamla programversioner och kan inte påta sig sådan extraservice för den som inte har serviceavtal. En sådan service är helt ointressant för den som tecknat serviceavtal eftersom man hellre laddar ner en ny programversion.

Alltså, om du har serviceavtal, då ringer Du oss så hjälper vi till att återinstallera programmet på Din nya dator.
Om Du saknar serviceavtal och ändå vill ha hjälp kan Du teckna ett serviceavtal som kostar 400 kr för ett år. Har Du varit utan serviceavtal mer än 6 månader måste Du dock först uppgradera till senaste version vilket även det kostar 400 kr.
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 90.224.36.41



Svar: Stulen dator 2007-08-27 18:12
Uni_cell hur kan ni säga att han inte har varit delaktig i programet förmnyelsr så fort man köper programet så får ni ju pengar vilket ni kan lägga ner på förbättra programet.

Service avtalet tycker jag inte är så populärt.
Har man köpt programet så är man ju med och förbättra programet.

För det kostr ju ett par hundra kronor tusenlappar beror på vilket program man kör.
 Skrivet av:  Mikael IP: 213.113.29.105



Svar: Stulen dator 2007-08-28 09:09
När Du köper en produkt -dataprogram, dator, bil, tvättmaskin eller vad det än är, då betalar Du för den utveckling av produkten som HAR VARIT TIDIGARE.

Om man vill ta del av utveckling av en produkt framöver, då får man ha någon sorts serviceavtal. Man kan alltså inte köpa ett dataprogram idag och sedan komma efter ett år och säga att nu har utvecklingen gått framåt så nu snälla Microsoft vill jag ha ett Vista-system i min dator istället. Eller om man köper en bil och sedan kommer efter ett år och begära att få byta till senaste modell. Det är precis samma förhållande med UNI_BAS, man köper den version som är aktuell för tillfället - om man sedan vill (frivilligt) kan man ta del av utvecklingen genom att teckna ett serviceavtal. Då är man alltid garanterad senaste version.
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 90.224.38.240



Svar: Stulen dator 2007-11-16 13:57
Mycket dåligt av UNICELL att inte kunna hjälpa till vid detta tillfälle. Nog har Ni väl exemplar av tidigare programversioner kvar någonstans hos Er, mycket dåligt att inte hjälpa kunden!!!

Han begär ju inte den senaste versionen, bara en kopia av den han hade, skäms på Er.

Vi har funderat på att byta bokföringsprogram men efter dessa "spydiga" svar från UNICELL så blir det i allafall INTE UNICELL.
 Skrivet av:  Gerd IP: 81.224.80.67



Svar: Stulen dator 2008-08-26 14:20
Det va inget vidare exempel,byta till Vista...det är ju ett helt nytt operativsystem.
Har man köpt XP så är det ju fria uppdateringar på det så länge det görs uppdateringar.
Där behöver man inte ha ett "serviceavtal" för att få använda den tjänsten,det fick man på köpet när man köpte OS från början.
Lite dumma jämförelser måste jag säga.

UNICELL:
WINDOWS nya version heter Vista - den gamla hette XP, men det är fortfarande samma gamla Windows i botten. Nytt namn och helt nya licenspengar - ingen dum idé.
Vi har kanske lite dumma jämförelser och vi är säkert lite dumma. Det dummaste kanske är att vi inte gör som t.ex
•• Mamut - där slutar programmet att fungera om man inte betalar betar serviceavgiften.
•• SPCS - samma som Mamut vad avser programmet "Enskild firma"
•• SPCS - köp ett program med enbart bokföring för 1490:- - betala service med 990: per år (jämför UNI_BAS för 1250 med både bokföring, fakturering, Kunde, Leverantörer och inventariebok - betala serviceavtal med 400:-per år)
- Jo, vi är lite tokiga - vi säljer för billigt och vi tar för lite betalt för service - MEN VI GILLAR DET VI GÖR. Vi kan inte heller vara bäst på allt.
 Skrivet av:  Niclas IP: 90.224.97.119




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
9 + 6 =