Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

Utskriftsproblem 2007-06-28 21:36
Har unibas sedan i Tisdags och är mycket nöjd med enkel bokföring och registrerin. Problem däremot när det gäller utskrifter. Inget kommer på pappert trots att förhandsvisningen visar en komplett faktura. Har även ändrat typsnittsinställningen för att kolla om det hjälper men det blir samma resultat då. Använder Lexmark E210 laserskrivare. Nya drivrutiner är även installerade för att utesluta eventuella skrivarproblem. Samma problem uppstod vid köpet av programmet när den sidan skulle skrivas ut från programmet. Lyckades då efter mycket trixande få utskriften att fungerar en gång. Lillägas att utskrift fungerar med alla andra program. Tacksam om hjälp som kan fixa detta problem! kanske en ren inställningsfråga eller kompabilitets problem !?
 Skrivet av:  H Stålhammar IP: 81.235.249.124



Svar: Utskriftsproblem 2007-06-28 22:24
Om Du läser tidigare här i forum så har det förekommit liknande inlägg tidigare. I alla dessa tidigare inlägg har det slutligen visat sig att felet har legat i skrivaren. Din beskrivning tyder också på detta. Du skriver bl.a :"Inget kommer på pappert trots att förhandsvisningen visar en komplett faktura". Programmässigt har skrivaren vid detta tillfälle redan "tagit över kommandot" - d.v.s vi kan inte efter förhandsgranskningen påverka skeendet. Tyvärr är det säkerligen också så att Du bland alla våra 1000-tals användare är totalt ensam om att ha detta problem - det blir därför svårt för Dig att få någon hjälp här i forum. Att här i forum lista ut exakt vilken dator/datorkonfiguration och vilken version av skrivare/skrivardrivrutin som Du har installerad och vilket typsnitt Du har ställt in och vad den kombinationen innebär är inte lätt.

Får jag föreslå att Du ringer till vår serviceavdelning.
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 90.224.36.41



Svar: Utskriftsproblem 2007-07-31 10:19
Kontrollera så att rätt skrivare är förvald. Vi har två datorer som delar på en skrivare och har jag inte valt rätt utskriftsrutin så blir resultatet noll utskrifter från Uni_bas.
Lycka till
 Skrivet av:  Birgit IP: 81.216.202.176




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
3 + 9 =