Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

Skapa nytt företag ? 2005-05-01 17:35
Jag har köpt UNI_BAS och har tittat runt lite, men nu ska jag flytta programmet till en annan dator och skapa ett nytt foretagsfil som jag ska använda i fortsättningen.
Varför kan jag inte göra det ?.... det enda jag kan välja i min nyinstallation är att
köpa uni_bas på nytt....
jag har registrerat uni_bas på en gammal dator, och testat runt mig EFTER jag köpt licens,
men nu vill jag ha en nyinstallation på min kontorsdator och börja på en "skarp" fil....
Hur?
 Skrivet av:  Dmitriy IP: 213.112.22.182



Svar: Skapa nytt företag ? 2005-05-01 17:47
Ja, detta med att skapa ny datafil var ju inget problem första gången Du gjorde det. Därför ska det ju inte vara något problem andra gången heller. - Gör bar likadant andra gången som Du gjorde första gången.
Visserligen står det "Köp UNI_BAS", därför oftast är det ju fråga om det. Normalt skapar man bara 1 datafil och sedan lever man med den år efter år.
Nu är Du inne på att skapa Din 2:a datafil för samma företag - då kostar det inget extra, även om Du trycker på "Köp UNI_BAS".

Eftersom Du har serviceavtal med oss finns å andra sidan en mycket enklare utväg. Ring upp oss, så får Du en verktygskod som tar bort "allt lek" i den fil som Du redan har. Alla transaktioner, verifikationer och fakturor som Du registrerat tas bort. Kontoplan, Kunder, Leverantörer, Artiklar och alla andra "fasta" register är däremot kvar med nollställda saldon. - Lätt som en plätt.
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 217.209.119.37




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
4 + 2 =