Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

Revisor 2007-01-04 15:27
hej!
Jag undrar vart man kan få tag på en bra revisor? Angående bokslutet.
Tack
 Skrivet av:  Zoi IP: 213.114.166.152



Svar: Revisor 2007-01-07 20:29
Du har fått vänta på svar flera dagar utan att få något svar. En revisor behöver ju inte nödvändigtvis finnas på samma ort Där Du själv är verksam.

Det finns många bra revisorer runt om i landet. En bra revisor är ju en revisor som kan ge Dig bra råd - objektiva råd - bra råd för Dig! En revisor ska Du ju kunna lita på i "vått och torrt" - eller hur? Vi på UNICELL kan/ska inte rekommendera någon speciell. Däremot kan vi upplysa om att det på nätet finns en lista på mindre bra revisorer, mindre pålitliga revisorer, revisorer som får betalt för att ge Dig råd som inte gagnar Dig utan bara gagnar deras egna plånböcker.
Gå till http://www.vismaspcs.se/ titta under fliken Återförsäljare. Längst ner i listan finns en länk "Övriga återförsäljare". I denna lista finner Du tusentals (1.000-tals) revisorer och redovisningskonsulter som får betalt för att ge Dig råd som bara innebär att deras plånböcker blir tjockare. Rent oestetiskt - oseriöst - bristande affärsmoral - rent oförskämt. I listan finns både små byråer, men även rikstäckande redovsningsbyråer. Hela LRF-konsult och hela LRF-revision finns med på listan. Hur i all världen ska man kunna lita på en revisor som får betalt (är mutad) för att ge råd i en viss riktning?? Vilka andra råd får dom betalt för att ge Dig?? Det luktar skunk - kolla listan om Din revisor finns med.

Självfallet har vi på UNICELL inga mutade revisorer anslutna.

 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 90.224.38.131




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
4 + 4 =