Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

PC och MAC 2005-03-18 22:15
Hej!

Jag funderar på att införskaffa UNI_BAS. Just nu sitter jag med en Windows PC men kommer inom en snar framtid att gå över till Machintosh. Frågan lyder: om jag köper UNI_BAS för PC, kan jag bara överföra licensen till Mac-versionen av UNI_BAS då eller behöver jag köpa en licens till? Programmet skall alltså inte köras på PC:n efter det...
 Skrivet av:  Daniel Ivarsson IP: 83.248.35.134



Svar: PC och MAC 2005-03-19 10:31
När Du vill flytta mellan PC och Mac gör Du helt enkelt så att Du installerar UNI_BAS på båda maskinerna. På PC:n installerar Du Windows-versionen och på Mac:en installerar Du Mac-versionen. Sedan kan Du flytta datafilen, dvs den filen som innnehåller alla Dina transktioner, fram och tillbaka mellan Mac och PC. Lätt som en plätt.

- Ett litet tips: Lägg datafilen på ett USB-minne så har Du alltid datafilen med Dig i fickan. Man kan ju till och med lägga hela programmet på UBS-minne - då kan Du sköta Din bokföring var Du än befinner Dig - på resa, på biblioteket , hemma - ja var som helst bara Du har tillgång till en dator.

P.s Har Du en äldre PC med ett äldre filsystem måste man konvertera datafilen före varje flytt mellan PC och Mac. Man "droppar" bara filen före flytt på "4D transporter" som Du får gratis från oss.
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 81.228.52.241




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
2 + 5 =