Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

Spara påbörjade fakturor 2006-08-07 12:02
Det vore väldigt användbart att kunna spara en påbörjade faktura för att vid senare tillfälle kunna fortsätta på den eller skicka iväg den. I nuläget så måste man ju bokföra eller avbryta fakturan efter att man skrivit den. En möjlighet att kunna spara en påbörjad faktura och sedan ändra i den fram tills dess den är skickad/bokförd skulle göra livet mycket enklare!

Tack på förhand!

Johan
 Skrivet av:  Johan Lundberg IP: 213.89.222.213



Svar: Spara påbörjade fakturor 2006-08-07 14:16
När vi skapade programmet UNI_BAS fanns framförallt en målsättning: Att göra programmet Enkelt, enkelt, enkelt punkt punkt punkt.

I ett enkelt program finns inte den möjligheten som Du beskriver. Det finns inte heller lagerredovisning, valutahantering, avtalsfakturering, offerthantering, panthantering, avdelningsredovisning etc

I ett enkelt program finns inte heller ORDERHANTERING - och det är det Du frågar efter.

MEN, All det som är nämnt här ovan (plus en hel del till) finns som tilläggsmoduler till UNI_BAS. Den som vill ha ett enkelt program MEN med valutahantering kan nu få detta genom att köpa till en tilläggsmodul. Alla andra behöver däremot inte ens se att det finns valutahantering i systemet. Samma sak med orderhantering.

Tilläggsmodulerna kostar cirka 400:- kr per styck. Några moduler såsom lagerhantering, avtalfakturering - och förstås i ditt fall orderhantering kostar lite mer 800:- - 1.000:- kr.
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 81.235.248.7




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
5 + 8 =