Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

Bytt dator 2006-06-15 21:03
Hur gör man om man köpt ny dator och vill föra över den gamla bokföringen samt lägga in unicell programmet i den den nya datorn?

MVH
Åsa
 Skrivet av:  Åsa IP: 81.231.59.39



Svar: Bytt dator 2006-06-16 09:30
Har Du serviceavtal:
Ladda ner senaste DEMO-version av UNI_BAS. Ring hit för att få aktuellt lösenord dit. Demoversionen skiljer sig från den vanliga uppdateringen genom att den även innehåller handböcker och andra hjälpfiler - annars är det exakt samma programvara. Efter nedladdningen kör Du igenom installationen på den nya datorn. Slutligen lägger Du över Din datfil till den nya UNI_BAS-mappen. Har Du Windows är datafilen delad i två filer (flytta båda) - har Du Macintosh består Din datafil bara av en fil.

Har Du inte serviceavtal:
I ett sådant här läge är det verkligen bra att ett seviceavtal. serviceavtal kostar 400:- kr per år och ger förutom fri telefonservice även fria uppdateringar under året. - Riktigt prisvärt. Den som ändå avstår från serviceavtal får istället ta fram en kopia av den installationsfil som man använde ursprungligen då man köpte UNI_BAS. Installera den och för över datafilen enligt ovan.
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 81.235.248.7



Svar: Bytt dator 2006-06-16 17:10
Att man inte får en cd skiva när man köper ett prg för 1500:- är konstigt,så man slipper själv hålla på med att bränna skiva bara för man inte har service avtal.
Tackar för mig med detta program och övergår till SPC där skivan kommer inom 2 dagar efter beställning och inget tjafs med egen bränning.

UNICELL´s kommentar:
Denna fråga är bara aktuell för den minoritet av våra kunder som inte har ett serviceavtal.
Har man serviceavtal vill man ju inte vid ett datorbyte göra en installation från en gammal CD när man istället kan ladda ner senaste programversion från nätet. Det vore därför direkt fel av oss att höja programpriset med 100 - 200:- kr för alla, bara för att de få kunder som saknar serviceavtal ska få en CD.

Vi försöker hålla våra priser så låga som möjligt. Ett serviceavtal för UNI_BAS kostar 35 kr per månad (400 kr per år) - ger fri telefonsupport och fria uppdateringar.

Vi beklagar förstås att Du inte är 100% nöjd.





 Skrivet av:  Åsa IP: 81.231.59.39




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
4 + 4 =