Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

Utseende på utskrifter 2006-06-04 20:42
Varför kan ni inte lägga in en möjlighet att användaren kan göra och pröva utseendet själv på exempelvis fakturor och annat utåtriktat material? 4D-motorn kan väl fås att ge tillgång till layouter relativt enkeltD? Om ni tog 500:- för en sån utseendeuppritnings-modul så vore det överkomligt.
Har själv funderat att skriva ett system med bl a bokföring i 4D, men skulle gärna slippa bokföringsdelen om man kunde ha större kontroll över både utseendet på det som genereras och över kommunikation med andras system.
 Skrivet av:  Mikael Byström IP: 84.217.129.120



Svar: Utseende på utskrifter 2006-06-07 09:15
Du har rätt i att det vore enkelt för oss att lägga till den möjligheten. Däremot blir det hursomhelst en svårighet för användaren att nyttja denna möjlighet. Det är alltså mer eller mindre omöjligt att göra en sådan "Redigerare" riktigt hanterbar.

Fakturalayouten i UNI_BAS innehåller dessutom viss "intelligens".
- Har man inte lämnat någon rabatt på en faktura - ja då finns heller ingen kolumn "Rabatt" som gapar tom.
- Har man extra lång radtext (flera rader) på en artikelrad, då kan UNI_BAS nyttja en större bredd på de rader som saknar antal och prisfält.

Vi har å andra sidan ett stående erbjudande till våra kunder: Rita upp en faktura så som Du vill ha den - vi gör den till ett fast pris 500:- kr + moms.
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 81.235.248.7




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
2 + 8 =