Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

Faktura, byta färg 2006-05-03 11:42
Hej! Visst ska det gå att byta färg på fakturan? Under Databas/Styrning/Färger fakturautskrift finns en knapp som heter "standard blå". Denna knapp leder ingen vart och kan ej ändras. Den blå färgen är varken diskret eller tilltalande och jag skulle gärna ändra den. Men hur?
 Skrivet av:  Torbjörn IP: 81.229.228.54



Svar: Faktura, byta färg 2006-05-03 14:39
Det fina med UNI_BAS är att om man inte tycker att "Den blå färgen är varken diskret eller tilltalande" då kan man byta färg.

När Du är på Databas/Styrning/Utskrifter, då är Du på rätt ställe.

På fakturor finns det två färger som kan ändras. Färg på ramar och färg som bakgrund. Det finns två färgarde fält som visar respektive färg (I testbolagets inställning ett ljusblått och ett mörkblått fält.
Vid sidan om vart och ett av dessa fält finns ett fät med en siffra. Denna siffra anger färgnummer. Det finns också två små knappar + och - vid sidan om vardera färgfält.

Ändra färg genom att ange färgnummer eller genom att trycka på plus eller minusknapparna. Man kan också välja "Vit" som färg - då blir det inga ramar alls och heller ingen bakgrundsfärg.

Om Du hamnar helt snett - då kan man återgå till den ursprungliga inställningen genom att trycka på knappen "Standard blå". Oom du redan har Standard blå då händer inget när Du trycker på knappen "Standard blå".

 Skrivet av:  UNICELL IP: 81.235.248.7



Svar: Faktura, byta färg 2006-05-03 15:18
Där var det ja! Jag missförstod knapparna, tydligen. Tackar för hjälpen!
 Skrivet av:  Torbjörn IP: 81.229.228.54




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
3 + 1 =