Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

OCR-numret för kort 2005-01-28 11:36
Jag har tidigare skrivit om att postgironumret saknas i bevakningsutskrifterna. OCR-numret som skrivs ut på bevakningslistan är bara 10 nummer långt. Jag har vanligtvid OCR-nummer på 19-20 siffror. Inte heller fungerar backupfunktionen tillfredsställande. Trots man nyss gjort backup påstår programmet att det är en vecka sedan senaste backup gjordes. Detta är väldigt störande. Programmet är därmed inte helt fungerande varför jag vill föreslå att alla som har Uni-Bas skall få en uppdatering gratis när dessa brister är ordnade.
 Skrivet av:  Conny IP: 217.72.49.168



Svar: Ej fullständigt program 2005-01-28 12:08
Helt rätt - varken UNI_BAS eller något annat program är fullständigt. Utveckling av UNI_BAS sker ständigt.
Du har hittat något som Du saknar i programmet och vill därför ha en gratis uppdatering. Du har själv valt att inte teckna ett serviceavtal. Därmed har Du själv valt att inte ta del av framtida utveckling av programmet.
Du har tidigare kört UNI_BOK´s gratisversion. Den var gratis, men uppdateringar av varken UNI_BOK eller UNI_BAS är gratis. Vill Du ha tillgång till framtida utveckling av UNI_BAS, då måste också Du betala för serviceavtal. Priset för serviceavtal är så lågt att ingen ska behöva avstå från det. 400:- kr per år för fri telefonservice och fria uppdateringar är helt enkelt ett oslagbart pris.
 Skrivet av:  Sten Lawesson IP: 81.228.52.136




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
3 + 6 =