Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

UNI_BAS: Ett bra val. 2004-11-26 00:13
Har använt Uni_bas i snart 2 år nu och kan inget annat än rekommendera detta program.

Största fördelarna för oss ligger nog i hur smidigt faktureringen fungerar i Uni_bas. Vi ligger på ca 150 fakturor/vecka och då vill det till att faktureringen går snabbt. Fakturalayouten ser seriös och bra ut, finns en del inställningsmöjligheter där också.

Hade från början i princip inga bokföringskunskaper alls, men efter att läst bla BFN:s "Att föra bok" tillsammans med Unicell:s bokföringskurs så är man en bra bit på väg. Dock tar jag kontakt med en revisor vid boksluten mm för att vara på den säkra sidan, något som varken kostar särskilt mycket eller tar speciellt lång tid.
Sen har Uni_bas en del bra funktioner som underlättar konteringen att man inte behöver bokföra speciellt mycket manuellt.

Har provat en hel del andra bokföringsprogram, men många känns för "stora" och lite röriga. Jag vill ha ett program där man har stenkoll och får en bra översikt på dom alldagliga funktionerna utan en massa krångel.

Vill passa på att tacka Unicell för ett bra program och en bra support.
 Skrivet av:  Presex IP: 81.229.152.14



Svar: UNI_BAS: Ett bra val. 2004-12-16 13:54
Tack för Ditt inlägg.
Ett forum blir lätt en hörna där man yttrar sig när man inte är nöjd till 100%. Det är då extra roligt när någon spontant tar sig tid att ge positiv feedback här.

Vi får många spontana mail och annan uppkattning för i första hand UNI_BAS.
Vi tycker själva att UNI_BAS är unikt och det är då speciellt roligt att få uppmuntran från dem som använder programmet. - Tack, Dina synpunkter värmde
Sten Lawesson
 Skrivet av:  UNICELL IP: 81.228.56.69




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
3 + 7 =