Gå till unicell.se Ladda ner gratis demo Läs om UNI_BAS-standard 


   

Forum-tips! 2008-03-28 12:38
Ett litet förbättringsförslag till detta för övrigt utmärkta forum: Skapa ett antal s.k FAQ= Frequently asked questions, dvs svar på vanliga frågeställningar på er hemsida. Det skulle dels underlätta för oss användare, som ofta återkommer med samma typ av frågor, dels för er som ska svara och hjälpa oss. Tror det dessutom skulle spara tid för båda parter. Ett exempel man kan se är runt ett årsskifte, då likartade frågor dyker upp varje år.
 Skrivet av:  Ronny IP: 81.233.250.20



Svar: Forum-tips! 2008-03-28 13:21
Tack för tipset!
Vi ser ju på statistiken och har ju förstått att forumet är mäkta välbesökt och mycket omtyckt. Tittar vi på antalet besökare är det ändå så att de flesta är bara inne och läser - bara ett fåtal släpper loss och gör ett inlägg. - Alla är välkomna.

Vi är i färd med att bygga om forumet helt från början. I det arbetet vill vi förstås får med alla gamla inlägg och alla svar. Vi hoppas att detta arbete skall vara klar inom kort och att man då ska kunna hitta lättare i forumet.

En sak som är irriterande med nuvarande forum är att det är så slött och långsamt. Detta beror på att forumet är byggt som ett vanligt filhanteringsprogram. De program som vi säljer är byggda på en riktig s.k. relationsdatabas. Många av de andra ekonomisystem som finns på marknaden är byggda med ett vanligt filhanteringssystem precis som vårt forum. När man jämför forumet och våra program som vi säljer, ser man verkligen fördelen med en riktig databas.
 Skrivet av:  UNICELL AB IP: 78.69.177.222




Skriv gärna en kommentar.   
Namn:


E-post:


Ämne:


Meddelande:


Skriv svaret i rutan (kontrollfråga för att motverka spam):
9 + 7 =